NBD BIBLION schrijft recensie voor Bibliotheken.

Beste wensen mensen.

Ik krijg een mooie recensie van NBD Biblion in mijn mailbox over mijn boek Koppijn. Ik weet waaraan ik moet werken in mijn volgende boek. Dank NBD voor de tijd en moeite.

“Een verhaal dat lijkt te bestaan uit een aantal losse verhaallijnen die op het einde van het boek knap bij elkaar worden gebracht. Hoofdpersoon is Joshua die van jongs af aan waandenkbeelden en dientengevolge een knallende koppijn heeft, vandaar de titel. De hoofdpijn verhindert hem uiteindelijk zijn studie af te maken, wat zijn beste vrienden wel lukt, of zelfs een normaal leven te lijden. Zijn ouders laten hem min of meer aan zijn lot over. Zijn vrienden vervreemden van hem, als blijkt dat hun aanwezigheid hem eerder kwaad dan goed doet. En de hulpverlening schiet schromelijk tekort. Hoe zal dat aflopen? Het thema is zeker boeiend. De verhaalstijl is dat niet altijd. Aardig boek over “anders zijn”.  Recensent: DR. E.A. van Kemenade.


Met trots ontvangen heb ik deze mogen ontvangen. Als je zolang gewerkt hebt en een goede recensent schrijft dit, dan ben ik blij en zeer verheugd om verder te gaan en in het volgende boek een verhaalstijl te krijgen die de hele tijd blijft boeien.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.