Coaching en Persoonlijke begeleiding

Coaching

Ooit al eens gedacht om met iemand te spreken over je hulpvraag?

Ik nodig je uit om eens te komen praten over de zaken die je tegenhouden, die je belemmeren jezelf te zijn, die zorgen dat je niet de keuzes durft te maken die je eigenlijk wél wil maken.

Vragen kunnen zijn:

  • Ik kan geen keuze maken voor werk of school (nieuw of oud)
  • Ik heb de hele tijd stress, maar kom er niet vanaf
  • Ik durf niets tegen mijn baas te zeggen
  • Ik kan niet meer omgaan met mijn familieleden
  • Ontslagen en nu dan?
  • Ik wil veranderen, maar het lukt me gewoon niet!
  • Ik durf niet uit de kast te komen.
  • Last van de buurman of buurvrouw
  • Een klacht die maar niet opgelost wordt

Voor wie

Je bent van harte welkom als je denkt dat je klaar bent om een gesprek aan te gaan. Door wederzijds vertrouwen op te bouwen is een oplossing voor je hulpvraag dichterbij dan ooit. Ben je 18 jaar en ouder? Dan ga ik graag met je in gesprek. Veel dingen die je tegenhouden zijn voor een groot gedeelte door jezelf op te lossen. Ik help graag om dat in goede banen te leiden.

Voor specifieke hulpvragen, waar ik niet aan kan en mag meewerken, word je natuurlijk doorverwezen naar specifieke professionals. Denk hierbij aan huisarts, psychologen, psychiaters.

Bij de intake leren we elkaar kennen en zien we onoverbrugbare verschillen dan zijn er vast andere coaches waar het wel mee klikt.

Bekijk hier de tarieven voor de coachingssessies!

Samen

Samen onderzoeken we je hulpvraag. Dit kan in het begin nog best lastig zijn. Want vaak zitten er achter een hulpvraag nog meer hulpvragen. Als deze hulpvraag (en) duidelijk is, kunnen we met wederzijdse toestemming aan de slag. Verantwoordelijk, planmatig en doelmatig. Of lekker los. Niet iedereen is hetzelfde en niet iedereen heeft dezelfde benadering nodig.

Hoe gaan we te werk?

Je vraagt een intakegesprek aan en we spreken af op de plek waar jij je het best voelt. In dit gesprek gaan we zien of er een klik is. Alles draait om begrip, vertrouwen en respect. Tijdens dit gesprek gaan we op zoek naar de hulpvraag. We proberen deze alvast boven water te krijgen.

Proces

Hierna gaan we een plan opstellen. In de weken erna zullen we de voortgang bespreken en via verschillende methoden, die het best bij jou passen, naar jouw doel gaan.

Methoden

In de coaching wereld zijn er honderden methodes. Maar bovenal staat luisteren naar jouw wensen bovenaan het lijstje en werken we samen aan een methode, die bij je past.

Humor en durf staan bij mij zeer centraal. Ik durf humor te gebruiken en ik durf door te vragen.